Rijscholen

Succes Goodiebags

Bij Motorkledingpoint zijn GRATIS Succes Goodiebags te bestellen, deze zijn voorzien van handige dingetjes voor de motorrijder. De waarde van deze goodiebags zijn 35 euro, en het enige dat u hoeft te doen is te mailen hoeveel u er wilt hebben, wij maken ze gereed en sturen ze op. Leuk om als cadeautje aan de startende rijder te geven, U hoeft geen helmmutsen meer in te kopen om uw helmen schoon te houden, want deze zitten al in de goodiebag en de cursisten kunnen deze dan dus zelf mee nemen.

Kleding informatie

Wij van Motorkledingpoint leveren een kleding informatiepakket aan. Dit is in de vorm van een PDF die u aan uw klanten mee kan geven of kan mailen. Hierin leggen wij alles uit op het gebied van motorkleding, van casual tot sportief en alles wat daar tussen zit. Informatie over helmen, kleding, laarzen, handschoenen en accessoires! Dus willen jullie de cursisten voorzien van informatie? Mail ons dan op rijschool@motorkledingpoint.be en wij leveren dit kledinginformatie pakket gratis aan!

Motorkledingpoint rijschool-kledinglijn

Motorkledingpoint heeft een speciale kledinglijn voor rijscholen in dames- en herenmaten. Deze kledinglijn is alleen te koop voor rijscholen tegen een aantrekkelijk tarief.

Deze kledinglijn is er voor dames in de maten S T/M 3XL en voor heren van M T/M 4XL. De kleding is in het zwart met fluor geel, daarnaast kunnen wij zorgen voor het drukwerk van de kleding. De prijs van dit drukwerk is afhankelijk van uw logo en de kleuren die u erin verwerkt wilt hebben. 

Wilt u een offerte op maat ontvangen? Mail ons dan uw logo en wij sturen u een offerte toe! rijschool@motorkledingpoint.be

 

Benieuwd naar wat Motorkledingpoint nog meer voor u kan betekenen? of een van de bovenstaande opties bestellen? Mail naar rijschool@motorkledingpoint.be