• Eenvoudig bestellen
    Online bestellen en betalen bij ons gaat via enkele eenvoudige stappen
  • Snel thuisbezorgd
    Alle producten op voorraad binnen een dag verstuurd
  • Niet goed geld terug
    Alle artikelen kunnen tot 14 dagen na ontvangst geretourneerd worden

Nieuwe Rijders

Actie voor rijders die in 2020 hun rijbewijs halen

Ben jij, of ken jij iemand die in 2020 bezig is met zijn of haar motorrijbewijs te halen? Dan hebben wij bij Motorkledingpoint een prachtige actie! Jouw rijlessen zijn namelijk korting waard!

Ga jij van start met lessen? Dan ontvang jij 15% korting op jouw complete motoroutfit! Of je nu opzoek bent naar handschoenen, een helm of een compleet pak. Deze 15% korting is voor jou als jij bezig bent om het motorrijbewijs te halen!

Dus kom jouw motoroutfit uitzoeken bij een van onze Motorkledingpoint winkels, en ga zo veilig de weg op!

Lukt het niet om naar een van onze winkels te komen? Dan kun je ook online gebruik maken van deze korting! Vul bij je bestelling het volgende in: MPLessers2020

Motorrijbewijs in trek!

Door de toenemende verkeersdrukte stappen steeds meer mensen op de motor. In de laatste vijf jaar nam het aantal mensen dat motorexamen doet met zo’n vijftig procent toe. Van september tot en met januari dit jaar slaagden alvast 22.373 mensen voor het rijbewijs A. Ook is dit jaar een recordaantal nieuwe motoren verkocht. 

Anderhalf miljoen motorrijders

Van januari tot en met september werden er 12.559 nieuwe motorfietsen gekocht. Dat is het hoogste aantal in de afgelopen tien jaar. Tot en met september lag het verkooptotaal 9 procent hoger dan in dezelfde periode vorig jaar, toen 11.523 nieuwe motoren werden geregistreerd. RAI Vereniging voert momenteel een campagne om meer mensen op de motor te krijgen. ‘Het potentieel is nog enorm, aangezien van de circa 1,5 miljoen bezitters van een motorrijbewijs minder dan de helft ook daadwerkelijk een motorfiets bezit.’  

10.000 meer examens 

Ook in het aantal mensen dat ieder jaar examen doet voor de motor is groei te zien. Uit cijfers van het CBR blijkt dat in 2014 nog 19.380 mensen slaagden voor hun examen AVD deden, in 2018 waren dit er 28.815 – bijna 10.000 meer. En de groei blijft erin zitten: dit jaar legden tot en met september al 22.373 mensen succesvol het examen af. 

*Actie niet geldig in combinatie met een rijschool-cadeaubon
*Actie niet geldig in combinatie met lopende acties.

 

Kom langs, maak hier een afspraak.
Motorkleding Point
Vragen?
0492 465 473